0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

The hottest company in town wants you!

Ben jij op zoek naar een uitdagende fulltime-stage waar je veel concrete ervaring op doet op het gebied van online marketing en content creatie? Wij zijn vanaf begin februari op zoek naar versterking voor ons Marketing & Communicatie team.

Wat ga je doen?

Afhankelijk van jouw kennis, ervaring en interesse kan de Stage ingevuld worden met bijvoorbeeld meer focus op offline of online marketingactiviteiten.

Wie ben jij?

Wie zijn wij?
200 Fahrenheit is fabrikant van de snel groeiende barbecue merken The Bastard en Grill Guru. Daarnaast distribueren wij andere bbq gerelateerde producten, zoals rookhout, houtskool en bbq sauzen. In onze eigen experience center geven wij wekelijks workshops en masterclasses aan iedereen die interesse heeft in serious outdoor cooking.

Wat bieden wij?
Als stagiair(e) maak je volledig deel uit van een enthousiast, snelgroeiend en gedreven team waar volop ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en input. Met jouw eigen werklaptop kun je elke dag het verschil gaat maken binnen onze organisatie. Als stagiair ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

Interesse?
Stuur je CV en sollicitatie/motivatie voor 15 februari naar rick@200fahrenheit.nl

"

Vanaf dag één draai je mee als volwaardige werknemer binnen een klein en hecht team. De ene dag ben je bezig met content op de site, en de andere dag denk je mee aan het opzetten van een nieuwe online marketingcampagne. Het kan ook zomaar zijn dat je meewerkt aan nieuwe e-commerce concepten of dat je bijdraagt aan de blog. Kortom de ideale plek om ervaring op te doen binnen het veld van online marketing. Tijdens deze stage ervaar je hoe het is om te werken als marketeer, en zul je merken dat de praktijk de theorie op veel gebieden al heeft ingehaald."

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »