0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Schrijf je nu in voor de BBQ Workshop van EP Beerepoot en The Bastard. Eenmalig een unieke korting op onze workshop! De masterclass wordt georganiseerd in HOORN bij EP Beerepoot

De workshop wordt gegeven door onze top bbq chef Danny Hovestad. Danny kookt al jaren op de kamado en weet alle geheimen als geen ander over te brengen! 

Donderdag 23 november 12:00 - 16:00 uur
Vrijdag       24 november 12.30 – 16.00 uur
Zaterdag    25  november 12.00 – 16.00 uur
Zondag     26 november 12.00 – 16.00 uur

Kosten voor de masterclass bedragen €59,95 p.p.

Leer alles over The Bastard BBQ wat je nog niet wist! Wil je jouw kamado kennis verbreden? Schrijf je dan in voor deze BBQ workshop! Leer hoe je gemakkelijk The Bastard aansteekt, welke accessoires je allemaal kunt gebruiken, welke houtskool lekker is voor op de BBQ, leer de temperatuur van de kamado te beheersen en leer natuurlijk met welke kooktechnieken jij jouw vrienden en familie kunt verrassen!

Leer de fijne kneepjes door tijdens deze workshop zelf te koken en natuurlijk jouw gerechten te proeven!

Deze workshop is een fantastische kennismaking met The Bastard kamado BBQ. En geeft je daarnaast genoeg informatie en plezier om te genieten van de gemaakte gerechten en hoe je lekker kunt barbecueën.

  

 

 

Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »