0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

BBQ workshop/Masterclass bij Bastard.

Tijdens één van de BBQ workshops bij Bastard leer je alles over het koken op een kamado barbecue. Je leert de fijne kneepjes tijdens deze masterclass van echte professionals. Er zijn zowel workshops voor beginners als voor de wat meer ervaren. Tijdens deze 3 ½ uur durende masterclass wordt er actief zelf gekookt en uiteraard ook geproefd. Je leert verschillende kooktechnieken en de lekkerste recepten maken.

Kamado Basics

Bij de BBQ workshop Kamado Basics leer je alles over de kamado, wat je nog niet wist. Hoe je de kamado aansteekt, het verschil tussen de soorten houtskool, het gebruik van de essentiële accessoires, voedselveiligheid, het beheersen van de temperatuur, het gebruik van rookhout en uiteraard de verschillende kooktechnieken. Tijdens deze BBQ workshop leer je de belangrijkste basics van het BBQ’en op een Kamado.

Kamado Experts

De BBQ workshop Kamado Experts gaat meer de diepte in. We vergelijken hier verschillen technieken. Reverse sear of toch Old School? Vlees injecteren of pekelen? Op gevoel of blijven meten? Bij Kamado Expert gaan we voor de superlatieven en leggen we de lat zo hoog mogelijk. BBQ waarheden stellen wij aan de kaak en gaan zelf ervaren wat tot het beste resultaat leidt. Na deze BBQ workshop ben jij zelf de expert aan wie iedereen om advies vraagt.

USA BBQ

Van USA BBQ gaat ons hart sneller kloppen. Low & Slow en Hot & Fast. De Amerikaanse klassieker in de meest ultieme vorm. Leer hoe je de perfecte brisket, pulled pork, spareribs of Spatchocked Chicken maakt. En wat dacht je van de side dishes als de klassiek cole slaw en grilled potato.

De technieken, achtergronden en barbecue cultuur per staat worden allemaal behandeld. Je leert ook welke rubs en sauzen traditioneel passen bij de gerechten en hoe je ze zelf maakt.

Whole cow

Op de BBQ workshop Whole Cow gaan we onder leiding van onze slager en chef, met het fantastisch rundvlees werken. Vlees groeit nu eenmaal niet aan een boom, dus de slager neemt een complete koe mee. Tijdens de workshop legt hij uit waar de technische delen vandaan komen. Hij snijdt ze uit, en wij gaan ermee aan de slag tijdens de BBQ workshop.

Whole Hog

Tot slot is er de BBQ workshop Whole Hog. Net als bij de koe neemt de slager een compleet varken mee en snijdt de technische delen uit, waar wij mee aan de slag gaan. Daarnaast gaat er een heel speenvarken op de barbecue om ook de bereiding van het complete dier te demonstreren.

Als u nog vragen heeft over één van de bovenstaande BBQ workshops neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »