0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

  • Hete Kolen: Receptenboek
BBQ goeroes Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas doen het weer: een prachtig kookboek speciaal voor de kamado liefhebbers! ‘Hete Kolen, Het Receptenboek: Grillen & koken met een kamado’ is een boek vol heerlijke recepten.

19,95

Incl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

BBQ goeroes Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas doen het weer: een prachtig kookboek speciaal voor de kamado liefhebbers! ‘Hete Kolen, Het Receptenboek: Grillen & koken met een kamado’ is een boek vol heerlijke recepten, van klassiekers tot interessante nieuwe benaderingen van het koken met een kamado barbecue.

Jeroen Hazebroek is een chef-kok met uitgebreide barbecue ervaring. Jarenlang kookt hij al op een Big Green Egg, dus hij is zeker een ervaringsdeskundige te noemen. Hij stelde dit prachtige kookboek samen met zijn barbecue kamaraad Leonard Elenbaas, die regelmatig kookt met zijn kamado in de professionele keuken van zijn restaurant Pure Passie. Samen zijn zij het uitgewezen duo om jouw barbecueskills naar een hoger niveau te brengen.

In hun eerdere boek ‘Hete Kolen’ leerden we van hen al hoe er met een kamado om moest worden gegaan. In dit nieuwe boek, gaan ze veel dieper in op de recepten zelf. Hete Kolen recepten zijn allemaal toegespitst op de kamado barbecue. Hier zien we vanzelfsprekend de heerlijkste vleesgerechten in terug, maar de kamado is ook de perfecte plek voor groente. Verrassend uit de hoek komen ze met hun visie voor zoete recepten.. Genoeg om op te noemen, heerlijke recepten met duidelijke uitleg van verschillende technieken en prachtig gebundeld in dit mooie kookboek Hete Kolen Het Receptenboek.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »