0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

16 December, 2016
Wilde zwijn rollade

Ingrediënten:

Wildzwijn shouder of nekstuk van ca 800 gram.

Slagerstouw

Peper en zout

Vulling:

Wilde champignons / Appels

Ui

Boter

 

Bereiding:

Behandel wildzwijn als rood vlees. Houd ook de kerntemperatuur hiervoor aan.

Maak een vulling door de fijngesneden ui te bakken met de fijngesneden champignons of appel.

Vlinder het vlees met een scherp mes.

Kruid met peper en zout.

Vul de rollade met de vulling en rol strak op.

Bind op met slagerstouw en besprenkel.

Neem een gietijzeren pan en bak hierin de rollade rondom bruin.

Laat nu indirect garen op 200 graden.

Houd een kerntemperatuur van 53 graden aan voor mooi rose vlees.

Laat nadat de temperatuur intern is bereikt de rollade nog 10 minuten rusten. 

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »