0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

24 November, 2016
Thanksgiving Stuffing Bread

In plaats van een traditionele “stuffing” kan je ook de smaken van de ingrediënten van de stuffing verwerken in een heerlijk Thanksgiving brood:

Ingredienten:

500 gram bloem  
1 eetlepel suiker
7 gram gist
1 eetlepel uienpoeder
1 eetlepel gedroogde peterselie
¼ theelepel gedroogde salie
¼ theelepel thijm
¼ theelepel oregano
¼ theelepel rozemarijn
1 theelepel zout
¼  theelepel versgemalen peper
180 ml water
120 ml volle melk
1 theelepel boter
1 ei
½ theelepel seleriezout

 
Bereiding: 

Meng de droge ingredienten met elkaar (houd 1/3e van de bloem en het seleriezout achter). Verwarm de melk, het water en de boter en voeg dit toe en meng. Voeg nu de resterende bloem toe.

Leg het brooddeeg in een ingeoliede dutch oven en laat 45 minuten rijzen. Smeer het brood in met het ei en wat seleriezout.

Doe de Dutch Oven in de barbecue en bak op 225 voor 40 minuten. Laat nog even afkoelen buiten de pan en serveer met boter.

 

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »