0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

24 November, 2016
Sweet potato marshmellow casserole

Een “casserole” is eigenlijk gewoon een ovenschotel, maar klinkt weer een stuk leuker. Maak het gerecht in laagjes. Stapelen dus!

Ingredienten:  

2 zoete aardappels
100 gram boter
50 gram bruine suiker
een scheutje vannille extract (optioneel)
peper en zout
marshmellows

Bereiding: 

Pof de aardappels op 200 graden of direct in de kolen. Ongeveer een uurtje totdat ze helemaal zacht zijn.

Snijd of pel de schil eraf en prak in een ovenschotel.

Breng op smaak met wat zout en peper.

Klop de boter met de suiker, vanille extract, peper en zout tot een glad mengsel en smeer dit als tweede laag over de zoete aardappel.

Doe de marshmellows als bovenste laag en zet de casserole terug in de barbecue (indirect) op 200 graden. Af en toe kijken hoe het met de marshmellows gaat kan nooit kwaad!

 

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »