0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

21 September, 2016
Surf & Turf Burger

 

Surf & Turf Burger met garnalen van de Bastard barbecue, de beste keramische barbecue onder de kamado's
 

Ingrediënten:
(Runder)Gehakt (250 gram)

Kruiden (zout, peper)
Oestersaus (2 lepels)
Rauwe gepelde garnalen (125  gram)
Broodjes
Boter en zout
Iets knapperigs. Sla of wagam


Bereiding
Controleer of garnalen ontdarmd zijn. Haal anders het darmpje er uit.
Snijd de garnalen in grove stukken, zodat ze herkenbaar in de burgers zijn.
Kruid het gehakt met kruiden en de oestersaus.
Doe de garnalen er door en meng grondig.
Maak stevige burgers van het gehakt.
Grill direct op 200 graden ca 5-6 minuten. Draai halverwege.
Snijd de broodjes open en smeer in met boter en besprenkel licht met wat zout.
Leg de broodjes kort in Bastard waar weinig directe verhitting is.
Je wil een licht warm broodje met de boter gesmolten.
Haal de burgers en broodjes er van af.
Doe wat knapperigs op het broodje, leg daar de burger op. Maak af met saus naar keuze.

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »