0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

05 December, 2016
Spruitjes met spek

Altijd een heerlijk recept voor bij vlees. Roerbak spruitjes met ui, knoflook, spek en gedroogde tomaatjes


Ingredienten:

800 g spruitjes
2 uien
2 knoflookteentjes
Olijfolie
1 el kerriepoeder
1 bakje magere spekreepjes
10 zongedroogde tomaatjes
Zout en versgemalen zwarte peper

Bereiding:

Maak de spruitjes schoon en halveer ze. Kook de spruitjes ca. 5 min in ruim kokend water met zout. Giet ze af. Pel de uien en snipper fijn. Pel de knoflookteentjes en hak fijn. Snij de zongedroogde tomaatjes in reepjes. Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook aan. Voeg de spekreepjes en de kerrie toe en bak de spekreepjes krokant. Voeg de spruitjes en de zongedroogde tomaatjes toe en roerbak ca. 5 min, totdat de spruitjes beetgaar zijn. Maak op smaak met zout en peper.

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »