0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

19 May, 2017
Ratatouille van de BBQ

Ingredienten:

- 1 Kleine Ui

- 2 teentjes Knoflook

- 4 Tomaten

- 1 Courgette

- 1 Aubergine

- 2 eetlepels Olijfolie

- 140 gram Tomatenpuree

- 3 takjes Verse Tijm

- Versgemalen Zwarte Peper en Grof Zeezout

 

Overige Benodigdheden:

- Gietijzeren Pan (ø 27 cm)

 

Bereiding:

Steek The Bastard aan en ga hierbij voor indirecte hitte bij een temperatuur van 200 graden.

 

Pak nu de gietijzeren pan er bij en verdeel de tomatenpuree over de bodem. Snipper vervolgens de ui en de knoflook fijn en verdeel deze over de bodem.

 

Was de aubergine, courgette en de tomaten. Snijd de aubergine en de courgette en in dunne plakken. Ontdoe de tomaten van de kroontjes en snijd ook deze in dunne plakken.

 

Verdeel nu de plakjes courgette, aubergine en tomaat om en om in de pan. Houd de groenten een beetje rechtop, zodat ze uiteindelijk een mooie waaier vormen in de gietijzeren pan.

 

Sprenkel tot slot de olijfolie over de groenten en bestrooi met de blaadjes tijm, zwarte peper en een klein beetje grof zeezout.

 

Is de BBQ op temperatuur gekomen? Dan mag de pan op het rooster. Sluit de BBQ met de deksel en gaar de ratatouille in 45 minuutjes gaar. Eet smakelijk!


Dit heerlijke recept is gemaakt door www.bbq-junkie.nl 

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »