0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

27 September, 2016
Mushroom Balls

Weer eens een ander balletje van De Bastard. Altijd een favoriet tijdens de masterclass. Champignons, spek, gehakt en heerlijk gesmolten kaas.

Ingrediënten
8 grote champignons

Bakje kruiden roomkaas                          
16 kleine mozzarella balletjes
32 plakjes Bacon                      
400 gram Rundergehakt                          
Gehaktkruiden
Barbecuesaus naar keuze            
Peper & zout


Bereiding

Snijd de stelen uit de champignons en hol uit met een theelepeltje.
Vul deze vervolgens met roomkaas tot er een soort kommetje ontstaat.
Kruid het gehakt.
Neem een beetje gehakt en leg in het midden een bolletje mozzarella en vorm een mooi balletje.
Plaats de bal in het kommetje.
Doe er kruislings de bacon erom heen.

Plaats een tandenstoker in de onderkant om de bacon op zijn plaats te houden.
Gaar indirect (met een plate setter) op de Bastard met zo’n 160 graden. Eventueel wat houtsnippers toevoegen.
Na 40 minuten eraf en even glazen met de bbq saus.
Nog even terugleggen voor een minuut of 5.

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »