0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

25 July, 2017
Knoflookgarnalen van The Bastard
Ingredienten

Porties: 6
50-70 gr ongezouten boter, op kamertemperatuur
4 eetlepels olijfolie
1 eetlepel knoflook, fijngesneden
1 eetlepel sjalotjes, fijngesneden
2 eetlepels verse bieslook, fijngesneden
zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
1/2 theelepel paprikapoeder
1 kg grote verse garnalen, gepeld en schoongemaakt

De barbecue goed heet laten worden
In een grote kom boter, olijfolie, knoflook, sjalotjes, bieslook, zout, peper en paprikapoeder mengen. Garnalen toevoegen en omscheppend een laagje marinade geven.
Het rooster licht met olie invetten. De garnalen 2-3 minuten zo dicht mogelijk op het vuur roze roosteren.

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »