0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

19 September, 2016
Harlem Onion Bombs

Of je het nou Uienbom, Uitenbal of Onion Bomb noemt, het blijft het smakelijkste balletje gehakt van de keramische barbecue.

Ingrediënten:

Uien

Gehakt (500 gram)
Kruiden (zout, peper, paprikapoeder)
Ketchup of mosterd
Spek
Paneermeel
Barbecuesaus of wat geraspte kaas


Bereiding:

Haal voorzichtig de buitenste ring zonder schil van de ui.
Kruid het gehakt met kruiden rub, ketchup of mosterd,
Meng het lang en grondig om de eiwitten smeuig te slaan.
Voeg paneermeel toe voor stevigheid.
Vul de uienring met het gehakmengsel en rol een plak spek om de uienring.
Gaar indirect op 150 graden voor 30 minuten.
Geef de ballen nog een dun laagje barbecuesaus en laat dit op 200 graden karamelliseren voor nog een tien minuten. Dit is ook het moment voor een beetje geraspte kaas.

Maak een foto van je Harlem Onion Bomb en eet hem op!

 

 

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »