0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

16 December, 2016
Harlem BBQ Groentetaart

Ingrediënten:

Bakpapier
Bladerdeeg
Wortels, biet in felle kleuren, courgette
200 gram roomkaas
2 eieren
peper en zout
eventueel kruiden

 

Bereiding:

Bekleed een taartvorm met bakpapier en daarna met bladerdeeg.

Maak van de eieren en de roomkaas een creme en breng op smaak met peper, zout en eventueel kruiden.

Smeer de roomcreme op de bodem.

Snijd de groentes in dunne lange plakken en werk van binnenuit uit met verschillende kleuren in een spiraal totdat het taartje vol zit.

Gaar op 180 graden indirect voor ca. 30 minuten.

 

De bavette moet over de lengte in plakken van 1 cm dik gesneden worden. Het vlees wordt dan dunner en het oppervlak wordt groter. Snijd hiervan lapjes van ongeveer 15 cm

Smeer de bavette in met een laagje pesto, strooi wat pijnboompitten daarover. En leg daar de prosciutto  en kaas op.

Rol nu de bavette op en probeer dit zo strak mogelijk te doen. Let op dat je de draad loodrecht op de rolrichting houdt.

Steek nu een cocktailprikker door het vlees.

Grill de rolletjes nu kort af op 250 graden. Ongeveer 3 minuten per kant.

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »