0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

16 December, 2016
Harlem BBQ Flammkuchen met gerookte zalm

Ingrediënten:

300 gram bloem
180 ml water
2 eetlepels olijfolie
Kneed de ingrediënten tot een soepel deeg en laat 10 minuten rusten. Verdeel in 3 ballen.

Ingrediënten:

Warm gerookte zalm
Creme fraiche 200 gram
Uitje
Rucola


Bereidinge:

Smeer de bodem in met creme fraiche.

Snijd de ui flinterdun en leg op deze op de bodem en bak op een pizzasteen op 250 graden ca. 8 minuten.

Na het bakken verdeel je de zalm over de Flammkuchen en garneer je met de rucola.

Breng op smaak met peper en zout. 

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »