0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

25 September, 2017
Gevulde appel met toffee saus
Fruit iconBakken icon
   

   WHAT TO BUY -----------------------------------------------------------------------------------
2 Handjes rozijnen, 4 appels, kaneel, 2 dl sinaasappelsap, 40 gram boter, 8 eetlepels melk, 2 eetlepels lichtbruine basterdsuiker.  

 FIRE UP THE BASTARD ---------------------------------------------------------------------------
Laat The Bastard warm worden tot 175 graden. 

 HOW TO COOK ------------------------------------------------------------------------------------
Was de rozijnen en laat ze in kort heet water wellen. Was de appels en boor de klokhuizen er uit. Laat de rozijnen uitlekken en vermeng ze met wat kaneel. Plaats de appels in een ovenvaste schaal en vul de holtes met de rozijnen. Schenk er het sinaasappelsap bij en laat de appels in de kamado in 20 minuten gaar worden. Smelt de boter met de melk en los hierin de basterdsuiker op. Klop dit met een kleine garde tot het wat dik begint te worden. Plaats de appels in schaaltjes en verdeel de toffeesaus er over

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »