0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

13 July, 2017
Flexibele Spiezen recept

Bereiding

1. Snijd de kippendijen in 1-haps formaat stukken
2. Bestrooi de stukken met de dry-rub en laat dit afgedekt minstens 3 kwartier intrekken in de koelkast
3. Bereid de bbq voor een indirect bereiding van de kip en zorg voor een keteltemperatuur van 120-150 graden
4. Rijd de kip op een spies
5. Leg de spiesen of spies aan de koele kant van de barbecue en sluit de deksel
6. Smeer na een half uur het vlees in met de barbecuesaus en sluit de deksel weer een half uur
7. Check de kerntemperatuur. Is de 75 graden bereikt? Smeer het vlees nog een keer in en leg de spies even kort om en om boven de hete kant
8. Haal het vlees van de spies. Serveer het vlees met cocktailprikkers en een glas bier

De heerlijke recept komt van BBQ Helden.

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »