0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

05 December, 2016
Damherthaas gerookt en gegrild

Heerlijk recept voor op de barbecue!

Ingrediënten:

4 damherthaasjes van elk 150 g
snufje peper
½ tl zout
1 el olijfolie

Bereiding:

Peper en zout de damherthaasjes royaal en laat ze enkele uren afgedekt staan. Zet de rookpan op het vuur met de mot. Leg zodra deze goed rookt de damherthaasjes op het rooster en sluit af en laat enkele uren roken. Haal de haasjes uit de rookpan en verhit intussen de grillpan. Smeer de haasjes in met een beetje olie. Grill de haasjes aan alle kanten circa 4 minuten. Draai halverwege een kwartslag zodat er een mooi ruitjes patroon ontstaat. Snij de haasjes in tweeën en leg ze op een mooie schaal.

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »