0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

08 June, 2017
Champignons met gorgonzola

Ingrediënten
- 12 grote champignons
- Handje walnoten
- 100 gr gorgonzola kaas
- 1 pot geroosterde paprika (rood of geel)
- 100 ml water
- 1 eetl olijfolie
- ½ blokje groentebouillon
- 250 ml kookroom
- Peper en zout
- Klontje boter
- Verse peterselie
 

Bereiding
- Laat de paprika’s uitlekken en verwarm The Bastard op 180 graden.
- Verwijder de steel en steelaanzet van de champignons en leg ze met de opening naar boven op een drip pan
- Bestrooi de champignons met een beetje peper en zout. Snijd de gorgonzola kaas in stukjes en vul de champignons hiermee. Breek de walnoten in stukjes en verdeel deze over de gorgonzola. Bestrijk de gevulde champignons met een beetje olijfolie.
- Zet de champignons ongeveer 15 min in The Bastard. Maak ondertussen de paprikasaus; verhit een klontje boter in een ketel en smoor de paprika 5 minuten.
- Giet dan het water erbij en breng aan de kook. Verkruimel het bouillonblokje en roer er door heen. Laat de paprika’s nog 10 minuten zachtjes koken. Pureer de paprika’s met een staafmixer of in de blender. Giet de kookroom erbij en roer goed door.
- Serveer de champignons in de romige paprikasaus en garneer met een beetje peterselie.  

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »