0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

22 June, 2017
Beercan Burger

Ingredienten

500gr gehakt
gehaktkruiden 
8 plakjes bacon
1/4 aubergine
1/4 courgette
1/4 rode paprika
2 theelepels gedroogde Italiaanse kruiden
beetje olie om te bakken
zakje kaas

Bereiding

Snijd alle groenten in kleine stukjes. Bak de groenten in olie gaar en breng op smaak met de Italiaanse kruiden en zout en peper. 

Doe het gehakt in een kom en voeg kruiden toe. Maak 4 grote gehaktballen. Druk in het midden van de gehaktbal een bierblikje. Kneed het gehakt daarna weer stak om het bierblikje. Wikkel de bacon om het gehakt. Verwijder rustig het bierblikje van het gehakt. Vul de holte van het gehakt met 1/4 van de groenten en leg hierop het kaas.

Verhit The Bastard naar 150-170 Graden. Plaats de gevulde gehaktballen op het rooster en bak ze gaar in ongeveer 30-35 minuten.

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »