0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

24 November, 2016
Barbecue Pumpkin Pie

Altijd al een pumpkin pie willen bereiden op een barbecue? Dit recept is heerlijk voor op de kamado!

Ingredienten:

1 pak bastogne achtige koekjes

100 gram boter

2 eieren

150 gram suiker

1 pot pompoen puree (of rooster een pompoen in stukken voor 45 minuten en pureer)

1 pot gecondenseerde melk

1 theelepel kaneel

½ theelepel nootmuskaat

½ theelepel gemberpoeder

¼ theelepel zout

 

Bereiding:

Zet de barbecue op 220 graden en gebruik een platesetter.

Rook de koekjes warm of koud en laat ze daarna afkoelen.

Verkruimel ze en meng met de boter totdat  een korstdeeg ontstaat en vul er een taartschaal mee.

Meng de overige items tot een luchtig geheel en giet in de taartbodem.

Gaar eerst een kwartier op 220 graden en breng daarna voor een half uur de temperatuur naar 180 graden.

Laat daarna nog 15 minuten afkoelen en serveer met een bol ijs.

 

 

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »